Informace o ochraně a zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Spolek pro podporu waldorfské pedagogiky v Pardubicích z.s.,Gorkého 867, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, : 6015603 (dále jen „Spolek“), zpracovává v případě vaší poptávky služeb nebo dotazu či požadavku ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

• jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro evidenci za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou Spolkem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Spolkem, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
Zpracování osobních údajů je prováděno společností Spolkem tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro Spolek mohou být zpracovány i případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

• požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

Další informace o našich zásadách zpracování osobních údajů získáte na stránce Zásady ochrany osobních údajů

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás viz strana Kontakty nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů .