Úprava stanov

Milí čtenáři, abychom si ušetřili čas a hlavně zmatek při hledání správné verze dokumentu, přikládám ukazku práce na spolkovém Webu.

Tento systém umí nahrát soubor k tomuto článku a poprosit čtenáře o diskusi (soubor je pod tímto článkem). Čtenáři si mohou soubor prohlédnout, vyjádřit se k diskusi a autor může jednoduše nápady zahrnout zpět do souboru a znovu vyvolat diskusní kolečko. Tím se čtenáři vždy vyjadřují k aktuálnímu souboru. V e-mailech je totiž riziko, že někdo něco rozporuje, co je již dávno v nové verzi dokumentu opraveno. Jen formát bych doporučil v PDF, ne všichni máme MS Word v PC.

Ale nakonec – nikdo nebrání používat Google Docs pro přímou editaci. Stačí tedy na svém google vytvořit dokument a sem do článku umístit odkazy, ukázkou od paní Poustecké:

A čtenáři mohou přímo upravovat dokumenty a není třeba psát spoustu e-mailů ostatním. Navíc vystavením příspěvku do správné rubriky (zde Rozpracované dokumenty) zamezíme čtení neregistrovaným (tedy veřejnosti).

Tolik tedy ukázky, jak se se systémem pracuje.

Milan Mach